Alibaba.com

Verified Supplier | Changyi Hongbo Texti...

Changyi Hongbo Textile Co., Ltd.

China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company | Contact Details
Experience:
Established 2005
6 years OEM
Performance:
Response Rate
Company Feedback
Recent Transactions:
2
Trade Assurance Amount:
US $24,000
See all products in showcase

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work. 

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Qingdao agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us. 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs. 

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you. 

question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service. 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you. 

question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 

question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me?

answer:

You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.

 

Email to this supplier
Verified Supplier - Changyi Hongbo Textile Co., Ltd.
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company | Contact Details
Experience:
Established 2005
6 years OEM
Performance:
Response Rate
Company Feedback
Recent Transactions:
2
Trade Assurance Amount:
US $24,000

Video Introduction

Video Upload Date: Wed May 14 15:27:53 PDT 2008

Changyi Hongbo Textile Co., Ltd.

This supplier has not provided a Company Introduction yet.

Communicate with Supplier

Ms. Sarah Minge
What can I do for you?
Minisite Survey